Despre noi

                                                   

Dacă ești din București este imposibil să nu fi trecut vreodată prin fața unui magazin Ada Shoes sau chiar să-ți fi cumpărat de acolo o pereche de pantofi. De la înființarea sa în anul 2009 și până astăzi, brandul Ada Shoes a cucerit inimile multor bucureșteni care iubesc încălțămintea comodă și de calitate PREMIUM și cărora le plac magazinele cu o ofertă bogată de articole.

Există trei magazine fizice Ada Shoes deschise în zone centrale din București. Două dintre ele sunt în sectorul 3, pe Șoseaua Mihai Bravu, iar cel de-al treilea în sectorul 4, pe Bulevardul Cantemir. Iar începând cu anul 2020, pentru a fi chiar și mai aproape de clienții săi, Ada Shoes s-a lansat și în mediul online, oferind românilor din toate colțurile țării oportunitatea de a cumpăra pantofi care să-i facă fericiți prin intermediul website-ului: ada-shoes.ro.

În magazinul online, la fel ca și în magazinele fizice, se găsesc pantofi pentru toate gusturile și pentru toate vârstele, atât pentru bărbați cât și pentru femei, de la producători precum: Skechers, Epica, Anna Viottim Remonte, Rieker și multe alte branduri celebre în țară și peste hotare.

Cumpărăturile la Ada Shoes îți oferă mereu o experiență plăcută

Indiferent dacă preferi cumpărăturile fizice sau online, la Ada Shoes mereu ai parte de o experiență plăcută. Dacă îți place ca înainte de a lua o decizie să mergi personal în magazin și să probezi ceea ce îți place, ia-ți prietenele sau familia și faceți o plimbare până la unul din magazinele Ada Shoes din București! Cu siguranță nici tu și nici însoțitorii tăi nu veți pleca cu mâna goală de acolo. 

Pe de altă parte, dacă timpul nu este mereu de partea ta sau locuiești prea departe ca să mergi într-un magazin fizic Ada Shoes, așează-te confortabil pe canapea cu o ceașcă de cafea sau de ceai în mână, ia-ți laptopul și pregătește-te pentru o sesiune virtuală de cumpărături! Poți să comanzi din magazinul online Ada Shoes în mod tradițional, așa cum procedezi în cazul oricărui alt magazin virtual de la care obișnuiești să faci cumpărături, sau să soliciți prin email sau telefon produsele preferate și ele vor ajunge prin curier direct la tine.

Sesiunile de shopping de la Ada Shoes sunt un eveniment de care se poate bucura întreaga familie

De la Ada poți să cumperi pantofi nu doar pentru tine, ci și pentru jumătatea ta sau pentru cei mici. Astfel, indiferent dacă v-ați pus în gând brusc să vă îmbrăcați asortat sau pur și simplu să vă pregătiți pentru un nou sezon, Ada Shoes este magazinul de încălțăminte de care aveți nevoie.

În colecția Ada Shoes veți găsi pantofi office sau formali, pantofi sport, pantofi perfecți pentru plimbările în natură, pantofi comozi cu care parcă mergi desculț și bineînțeles, pantofi care vă vor cuceri de la prima vedere pentru că sunt exact ceea ce vă doreați cu toate că nu ați conștientizat acest lucru până să-i întâlniți.

Cu alte cuvinte, există aici câte o pereche de pantofi pentru fiecare.

Și cele mai frumoase accesorii tot la Ada Shoes te așteaptă!

Pe lângă colecția impresionant de generoasă de încălțăminte bine lucrată, din magazinul Ada Shoes mai poți să cumperi și diverse poșete și rucsacuri încăpătoare și practice, din materiale rezistente și într-o gamă de culori pentru toate gusturile.

La fel ca și pantofii din acest magazin, gențile Ada Shoes au prețuri convenabile și un design atrăgător, dar și o calitate deosebită. 

Ada Shoes și-a construit o reputație solidă pentru calitatea produselor sale, iar accesoriile de aici nu sunt o excepție. Gențile Ada Shoes te vor cuceri prin varietatea modelelor lor, iar odată ce le cumperi pe cele care îți plac, calitatea lor îți va demonstra încă o dată că ai făcut alegerea perfectă.

În concluzie, dacă îți plac lucrurile de calitate; dacă îți dorești o garderobă minimalistă, bine pusă la punct, doar cu lucruri pe care le iubești și care îți face plăcere să le porți, atunci de la Ada Shoes trebuie să-ți faci cumpărăturile!