Garantie

 

Pentru articolele cumparate din magazinul nostru online oferim o garantie comerciala de 30 de zile de la data cumpararii, doar in cazul respectarii recomandarilor de intretinere.

Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederile OG nr 140/2021 privind Protectia Consumatorului.

Toate produsele noastre sunt noi, originale si sunt livrate clientilor nostri cu toate insemnele si in cutia producatorului.

In cazul unei reclamatii va rog sa va adresati echipei ada-shoes.ro, la adresa contact@ada-shoes.ro sau la nr de telefon 0722 293 744  disponibil de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 - 17.00. Pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa expediati produsul in cutia originala  cu eventualele accesorii. Va rugam sa nu deteriorati ambalajul produsului cu scotch.

 

Modalitati de asigurare a garantiei:

 • Termenul de solutionare a unei garantii este de 15 zile calendaristice
 • Repararea produsului
 • Inlocuirea produsului
 • Reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative

 

Recomandari intretinere incaltaminte

 • Se interzice cu desavarsire spalarea produselor de incaltaminte in masina de spalat, facand exceptie doar produsele care au eticheta si/sau specificatii pe cutia produsului MACHINE WASHABLE (MAȘINĂ DE SPĂLAT), in special la brandul SKECHERS. Acestea putand fi spalate la o temperatura de maxim 30 grade folosind doar detergenti speciali pentru spalat incaltamintea.
 • https://ada-shoes.ro nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.
 • Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire se recomanda purtarea alternative a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Este interzisa spalarea cu apa a incaltamintei sau spalarea in masina de spalat rufe. Nu se folosesc inalbitori.
 • Produsele umede se usuca lent la temperature camerei, ferite de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.
 • Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.
 • Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemena evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla etc.
 • In cazul pantofilor cu tocul sau cu talpa imbracata in piele si cusaturi aplicate pe talpa, ada-shoes.ro nu poate fi facuta responsabila pentru defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.
 • Nu lasati gentile la soare sau la lumina. Culoarea se poate modifica.
 • Nu folositi in procesul de curatare a gentilor acetona sau alti solvent duri.
 • Nu purtati lucruri grele intr-o geanta de piele deoarece acesta se va deforma.
 • Nu pulverizati parfumuri pe produse.

 

Pantofii cu fata din piele naturala cu suprafata lucioasa, se ingrijesc prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutral, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au fost indepartate urmele de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele de grasime sau impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent.

Pantofii cu fete din piele naturala, antilopa, suede sau nabuc, se ingrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau a unei perii cu peri moi.

Nu folositi apa deoarece fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.

In ambele situatii este contraindicata folosirea unei perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor pantofului.

Articolele din alte materiale si materiale textile se vor curata cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisa folosirea detergentilor lichizi deoarece acestia contin solvent care ataca materialul de baza.

Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purata pe timp uscat.

Incaltamintea cu talpa cusuta se recomanda a fi purtata pe timp uscat.

 

https://ada-shoes.ro nu raspunde pentru intretinerea sau utilizarea incorecta a produselor precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita sau calapod nepotrivit.